boek-liefdesverdriet_verzending

Vanaf vandaag te koop: Liefdesverdriet – zeven bijzondere ontmoetingen met jezelf

Vandaag is het boek Liefdesverdriet – zeven bijzondere ontmoetingen met jezelf eindelijk in de verkoop gegaan. Je kunt het inkijken en kopen op www.hulpbijliefdesverdriet.nl

Een nieuwe fase breekt aan, spannend en leuk!

Graag wil ik op deze plek iedereen bedanken die geholpen heeft bij het tot stand komen van dit boek: Bas, Jet, Nout, Maarten, Patrice, Martijn, Suzanne, René, Grace, Eliane, Cyreille, Wieteke, Trudie, Annette en Tom. Ook ben ik heel dankbaar voor de steun en het geduld van Robbert mijn geweldige vent en Bibi en Jerom, mijn superkinderen.

Mijn boek gaat de wijde wereld in…

Op www.hulpbijliefdesverdriet.nl kun je er meer over lezen en het inkijken.

Veel liefde gewenst,

Petra 🙂

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.