Ebook LIEFDESVERDRIET

(6 klantbeoordelingen)

9.99 incl btw

Liefdesverdriet – zeven bijzondere ontmoetingen met jezelf, helpt je om de storm van emoties te doorstaan waar je in belandt als je relatie verbroken is. Je bent misschien boos, bang, jaloers, verdrietig – of alles tegelijk. Dit boek helpt je om met jouw verlies om te gaan en jezelf weer terug te vinden in je nieuwe werkelijkheid: die zonder je geliefde. Dit moment gaat over jou.

Petra van der Heiden combineert haar ervaring als psycholoog in de begeleiding van honderden cliënten met haar kennis uit de psychologie, de hechtingsleer en het lichaamsbewustzijn. Je zult al snel merken dat dit proces over meer gaat dan over dit verlies nu. Het verwerken van onze liefdesbeschadigingen brengt ons dichter bij onszelf en doet ons als mens groeien.

Lezers waarderen de zingevende methode, de heldere en betrokken schrijfstijl en  vooral de succesvolle begeleiding die het boek geeft. Het leest prettig en voelt alsof je met een ervaren psycholoog in gesprek bent.

 • Epub / 192 pagina’s
 • 100% Tevredenheidsgarantie
  Niet tevreden over het zelfhulpboek? Mail ons binnen 2 weken na aankoop en je krijgt je geld terug.
Categorie:
Beoordelingen (6)

6 beoordelingen voor Ebook LIEFDESVERDRIET

 1. Petra van der Heiden (geverifieerde eigenaar)

  Reactie van een lezer die via de mail binnenkwam (met toestemming overgenomen): Dank je wel dat je dit boek schreef. Ik begrijp nu zoveel meer van alle emoties. Ik kan nu rustig praten over het verlies van mijn relatie, en nog belangrijker: ik heb mezelf teruggevonden! – Jet

 2. Kim (geverifieerde eigenaar)

  reactie van een lezer per mail (met toestemming overgenomen): Ik vond het boek door op internet te zoeken naar een psycholoog die me kon helpen. Toen kwam ik jouw site tegen en zag dat je dit boek had geschreven, precies over mijn probleem. Ik heb het gelezen en het heeft me echt geholpen. Je kan het boek steeds opnieuw weer gebruiken want de emoties worden apart behandeld met voorbeelden en oefeningen. Soms lees ik een heel stuk en soms ligt het een week in de kast. Totdat ik boos word of rotgedachten heb en dan zoek ik het op in het boek. Het helpt mij echt.

 3. Arja (geverifieerde eigenaar)

  precies wat ik nodig had. wijze raad en veel geruststelling. praktisch en niet zweverig. sleepte me door de moeilijkste periode in mijn leven

 4. William (geverifieerde eigenaar)

  Een prettig leesbaar boek en vriendelijk van toon. Je krijgt inzicht in emoties en handvatten hoe met die emoties om te gaan. De praktische tips maken het aangenaam om de oefeningen te doen.

  Dit boek heeft mij geholpen in de heftige fase na de relatiebreuk. De fase van constant gevoelens hebben van twijfel, boosheid en verdriet. De sympathieke manier van het beschrijven van emoties en de vriendelijke toon in het boek gaven mij het gevoel van rust en vertrouwen. Die had ik zo nodig en dat maakt dit boek uniek.

  Er zijn meer boeken over dit onderwerp geschreven, maar die zijn vaak te zakelijk. Je ‘moet’ dan weer iets en er is al zoveel onrust. Je onrust moet juist verzacht worden. Dit boek helpt je om balans te vinden en rust te vinden.

  William

 5. tomniekamp (geverifieerde eigenaar)

  Een aanrader doordat het voor mij erg herkenbaar was welke fases je moet doorlopen om je verdriet te verwerken. Het boekje is makkelijk te lezen en vnl praktisch..

 6. tomniekamp (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb dit boekje van een vriend gekregen toen hij niet wist hoe hij mij moest helpen toen ik hopeloos in liefdesverdriet verdronk.

  Dit boekje heeft mij laten beseffen dat iedereen met liefdesverdriet hetzelfde meemaakt, dezelfde fases, dezelfde gedachtes (woede, verdriet, jaloezie, wraakacties etc.) Het is een boek dat lekker weg te lezen is en veel moed geeft.
  Doordat alles zo herkenbaar is en omdat er zoveel goede tips in zitten, gaf het mij heel veel houvast om op door deze periode heen te komen.

  Dit boek is echt een aanrader als je niet weet hoe je met dit verdriet om moet gaan en als je goede richtlijnen nodig hebt om het op het beste manier af te sluiten voor jezelf.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *