Dank je wel voor je belangstelling!

Liefdesverdriet is heftig en wordt vaak onderschat
Je hebt je aangemeld voor een gratis hoofdstuk uit mijn boek Liefdesverdriet – zeven bijzondere ontmoetingen met jezelf. Ik realiseer me dat jij op dit moment misschien zelf te maken hebt met een (net) verbroken relatie. In dat geval wil ik je als eerste zeggen dat ik me goed kan voorstellen dat je je op dit moment heel naar kunt voelen. Liefdesverdriet is heftig en wordt vaak onderschat. Zorg daarom goed voor jezelf. Neem jezelf serieus en laat je niets aanpraten. Jij kunt het beste voelen wat jij nu nodig hebt.

Hoofdstuk: gast de Bange
Bij liefdesverdriet komen veel emoties kijken: boosheid, verdriet, jaloezie… Dit stuk gaat over een belangrijk gevoel als je liefdesverdriet hebt: angst. Lees hier dit hoofdstuk…

Oefeningen & praktijkvoorbeelden
Ik hoop en verwacht dat het je al kan helpen. Je leest over hoe je met je angst en de soms benauwende gevoelens kunt omgaan en je krijgt oefeningen die je hierbij helpen. Ook vind je praktijkvoorbeelden: hoe zijn anderen hiermee omgegaan? Wat kan ik misschien van hen leren? Het zijn voorbeelden uit mijn praktijk, waar ik al jarenlang mensen help met het verwerken van hun liefdesverdriet.

Een warme groet,
Petra

Graag houd ik je op de hoogte over het onderwerp ‘liefde’. Je zult merken dat de blogs en het boek over een groter gebied van liefde en liefdesbeschadigingen gaan. Om blogs te lezen kun je het best mijn facebookpagina liken. Je kunt je altijd afmelden.