Liefdesverdriet in een tijd van eenzaamheid – nieuwjaarswens

We leven, met corona, in een tijd van eenzaamheid. Geen schouder. Geen omhelzing. Niet even gemakkelijk bij elkaar komen. Dat is voor iedereen een hard gelag. En helemaal als je midden in die eenzaamheid nóg meer alleen bent dan de rest. Met je hart in je handen. En meer vragen dan je voor je gevoel dragen kunt.

Ik hoop dat je mensen om je heen hebt die jou ook door een setje schermen kunnen raken. Die je met hun ogen, hun energie en hun luisterend oor, keer op keer jou laten voelen dat je er niet alleen voor staat. Vrienden, familie, een onverwacht betrokken collega. Een wandeling, een appje, een beeldbelsessie compleet met zakdoeken er bij. Vraag er om, juist nu!

Ik hoop dat ik je misschien ook een beetje steun kan geven. Met de artikelen op mijn website, en natuurlijk met het boek. Omdat het boek je helpt te snappen wat er er met je gebeurt en houvast te vinden in je weg uit de pijn van je gebroken hart. Tijd voor jezelf.

Je zult jouw weg vinden. Op jouw manier, ook in deze bijzondere en zwaardere tijd. Met liefde voor jezelf, aandacht, vertrouwen, en de prachtige kracht van hoop.

Een liefdevol 2021 gewenst.

Met warme groet,

Petra van der Heiden

foto gemaakt door Engin Akyurt – unsplash

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.